Защита на личните данни

Защита на личните данни

Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни

 

 1. В електронен магазин “ gradinatavi.com” потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

 1. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “ gradinatavi.com” да бъде закрит техният потребителски профил.
 2. gradinatavi.com” има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
 3. gradinatavi.com” няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.
 4. gradinatavi.com” ще предостави Вашите лични данни на трети лица единствено с цел да изпълни направената от Вас поръчка. Например „gradinatavi.com“ ще предостави имената, адресът и телефонния Ви номер на куриерската фирма, с която сте избрали да Ви бъде доставена поръчката.
 5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин “ gradinatavi.com” и нарушаване на етикета, администраторите на “ gradinatavi.com” имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
 6. gradinatavi.com” запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.
 7. gradinatavi.com” съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
 8. gradinatavi.com” използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.
 9. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.
 10. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.
 11. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.
 12. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.
 13. Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията.
 14. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:
  *персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, име, фамилия, пол, телефон, държава, град, адрес и пощенски код.
  *неперсонална: браузъра, който ползвате, URL и др.
 15. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от “ gradinatavi.com” за връзка и комуникация с Вас по телефон, поща или електронна поща.
 16. Вие сте отговорен за поддържането на конфиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.