Доставка и плащане

ЦЕНА НА ДОСТАВКА 

При поръчка над 150 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

При поръчка под 150 лв. цената на доставката за цяла България е 5 лв. и не зависи от размера и теглото на пратката!

Всички поръчки за страната се извършват до офиси на Еконт.

СРОК НА ДОСТАВКА 

Доставките за района на София се изпълняват в срок до 72 часа от куриер на магазин  gradinatavi.com, всеки ден без неделя! За гр. София доставки се извършват в събота само при наличност на артикулите в съботния ден.

Доставките за Страната се изпълняват в срок до 48 часа от куриер на куриерска фирма Интерлогистика или Рапидо, съгласно техния график на доставка. Поръчката ви може да се изпрати и до офис на куриерска фирма Еконт – в полето адрес посочете, че желаете поръчката да се получи в офис на Еконт и напишете точния адрес на този офис.  Поръчките, направени след 9 часа в петък, с адрес за доставка извън София, се обработват и изпращат в понеделник. В събота не се изпращат поръчки с адрес за доставка извън София. 

Поръчка, заявена след 18.00 часа се обработва на следващия работен ден.

След направена поръчка следете редовно e-mail адреса си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на заявката си и адреса, на който ще бъде изпратена. При предаване на поръчката на куриер отново ще бъдете уведомени чрез e-mail съобщение. 

В случай на междувременно изчерпана наличност към момента на приключване на поръчката, ние ще се свържем с вас по телефон или емайл. 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ 

1. При доставка по куриер с наложен платеж:

Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой.

  1. При банков превод.

Направете плащането директно в банковата ни сметка. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по нашата сметка.

При превод от страна в Европа подателят заплаща всички разходи, стойността на поръчката и допълнително 25 лв., което са разходи, които се удържат на получателя на превода.

При валутни преводи всички разходи по превода са за сметка на подателя.